Kryssa med Resehuset i Karibien

Den 17/11 kommer Resehusets egenkomponerade resa till Karibien att avgå. För dig som bor i närheten av Jönköping och vill få ett par dagars avkoppling, är det här resan för dig. Med anslutning från Jönköping till Göteborg väntar sedan ett flyg från Landvetter som tar dig till Frankfurt och sen slutligen till Miami.

Pris 22 995:- per person

Vad ingår i resans pris?

 • Flyg med Lufthansa från Landvetter (Göteborg) via Frankfurt med Miami som slutdestination. Anslutning från Jönköping till Landvetter är inkluderat.
 • Två nätter på hotell i Fort Lauderdale, exlusive frukost, del i dubbelrum.
 • Transfer till hoteller och kryssningen samt från flygplatsen.
 • 7 nätters kryssning med fartyget Celebrity Solhouette, del i balkonghytt utsides och alla måltider inklusive dryckespaketet som erbjuds ombord.

Det som tillkommer utöver resans pris är de utflykter som finns att välja till under kryssningens resa.

 

Under hela resans gång kommer vår egen Annica Roos finnas med som guide och reseledare. Har ni frågor angående resor runt om i världen har Annica för det mesta svar på allt.

 

Hur kommer kryssningens program se ut? 

 1. Söndag (19/11): Avresa Fort Lauderdale, Florida
 2. Måndag: Till havs
 3. Tisdag: San Juan, Puerto Rico
 4. Onsdag: Charlotte Amalie, St Thomas
 5. Torsdag: Philipsburg, St Maarten
 6. Fredag: Till havs
 7. Lördag: Till havs
 8. Söndag: Fort Lauderdale, Florida

 

 

Vad finns att tillgå på Fartyget Silhouette?

 

 

Fort Lauderdale

Det finns många badorter att välja mellan i Florida. Fort Lauderdale har ett komplett utbud till den semestrande skandinaven. Härliga stränder, fint vatten, bra hotell, mängder av restauranger och mycket shopping, allt i alla prisklasser.

Det är mycket viktigt att komma så långt söderut som möjligt vintertid. Även under ”vintern”, december-februari, har sydöstra Florida, där Fort Lauderdale ligger, ett utmärkt väder med behagliga temperaturer i vattnet och i luften. Vattentemperaturen understiger sällan 20 grader.

Fort Lauderdale är känt som Amerikas Venedig, med ett 500 km långt kanalsystem. Här kan ni färdas med waterbus till ett flertal av stadens 3 000 restauranger. Längs de vackra kanalerna upplever ni många av de 44 000 registrerade båtar, som ligger förtöjda vid marinor och lyxvillor.

 

Kontakta någon av våra butiker för att boka din plats på resan!