Våra tjänster

Du ska kunna resa utan stress och koncentrera sig på det viktigaste med resan: Det som händer när du kommer fram till din destination. Tillsammans med ditt företag analyserar vi ert resmönster och skapar lösningar som är avsedda att förenkla administration kring reseprocessen och att sänka de totala kostnaderna för era reseinköp.

Tala om när, var och hur du vill resa. Att sända ett mail eller ringa oss tar bara en minut, det sparar dig mycket tid och pengar. Vi presenterar alltid det optimala förslaget efter att våra konsulter med sin höga kompetens gått igenom tidtabeller, priser och regler för att kunna erbjuda dig som kund det bästa alternativet.

Vi bokar flyg, tåg, hotellrum, hyrbil, båt mm – allt anpassat till ditt företags resepolicy. Vi utnyttjar alltid rabatter optimalt, oavsett om det är ditt företags avtal eller något av våra egna fördelaktiga avtal.

För mer information kontakta oss.

Personlig rådgivning

Kompetenta säljare med tillgång till marknadens bästa reservationssystem tar fram förslag på din resa. Förslagen är anpassade till ditt företags resepolicy och ditt behov av en bekväm resa som tar dig utvilad till ditt möte.

Snabb och säker service

Vi svarar inom 3 signaler när du ringer till oss. E-post besvaras inom 2 timmar under ordinarie kontorstid.

Leverans av bekräftelse/biljetter

Vi levererar dina bekräftelser/biljett enligt överenskommelse, oftast omgående efter att resan är bekräftad till dig genom email eller sms. Nästan allt resande idag är biljettlöst.

Tillgänglighet, dygnet runt, året runt

Resehuset 24 timmarsservice innebär att du alltid har tillgång till vår personliga service. Oavsett vilken tidszon du befinner dig i eller vilken tid det är på dygnet.

För att kunna använda denna service krävs ett separat avtal, kontakta oss för mer information på 036-307 333

Personligt kundansvar

Som kund till Resehuset får du en kundansvarig säljare som är väl insatt i ert resmönster, genomför möten med er och informerar våra övriga säljare om ditt företags resepolicy.

Boka ditt hotell till lägre kostnad

Vi har förmånliga hotellavtal över hela världen som ger oss mellan 5 till 40 % rabatt på hotellens ordinarie priser.

Resehuset Analyser

Vi arbetar med välutvecklade, flexibla och lättöverskådliga statistikrapporter. Analyserna av ert resmönster mynnar ofta ut i förbättringsförslag och förhandlingar med flygbolag och hotell för att få bättre avtal på frekventa destinationer och mätbara mål sätts och följs upp.
Vi erbjuder även miljöredovisning till våra kunder.

Säkerhet

Som kund hos Resehuset hjälper vi er att ha full kontroll var era anställda befinner sig i världen vid strejker och katastrofsituationer som vi hittar i vårt system Travel Tracker.