Flyg, hotell och hyrbil

Precis som en resebyrå bör, hjälper vi våra kunder med att sätta ihop din drömresa och ger dig tips på vägen dit. Du kan boka en färdigpaketerad charterresa men också boka flyg eller hotell. Det ger dig flexibiliteten att själv snickra ihop din resa precis så som du vill ha den.

Att boka flyg och hotel passar dig som ska göra längre resor som kan skräddarsys efter dina datum och destinationer, med flera olika övernattningar. Det passar även dig som ska göra en weekend-resa till en storstad, där optimala flygtider kanske ska ge dig så många timmar som möjligt på plats på destinationen? Att resa hemifrån på fredag kväll efter jobbet eller skolan för att sedan vara tillbaka sent på söndag kväll ger dig möjligheten att utnyttja tiden du är på resande fot.

Vi samarbetar med de största hotellarrangörerna i världen och det ger oss många olika valmöjligheter att hitta exakt det hotellet du efterfrågar. Vi hjälper dig att hitta rätt hotell oavsett om du prioriterar pris, klass eller läge på hotellet.

För bokning och prisuppgift på hyrbilar kontaktar du vår personal som hjälper dig med dina önskemål.

Många av våra säljare har egna favoriter, både städer och hotell, så fråga gärna om det då de finns där för att hjälpa dig att hitta det du vill ha!