När vi säljer resor strävar vi efter att göra det personligt, professionellt och lokalt. Vi ser oss som en stormarknad i resor. Allt som du behöver har vi samlat under vårt tak. Utnyttja vår kunskap och branschens modernaste bokningssystem. Vi har tillgång till de flesta flygbolag, lågprisflyg, charter, rederier, hotell, researrangörer etc och möjlighet att jämföra dessa med varandra så att du får det som passar just dig.

Personligt

Du önskar – vi ordnar alltifrån flyg, båt, hotell, vegetarisk mat, rökfritt, fönsterplats o.s.v. Vi engagerar oss i ”hela din resa” och skapar lösningar helt enligt dina önskemål.

Professionellt

Vi har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen. Tillsammans har vi varit nästan överallt i världen och har många lokala kontakter. På återkommande kunder finns en ”profilbank”, som gör att vi snabbt hittar rätt och kan ge personlig service.

Lokalt

Vår målsättning är att vara den bästa resebyrån på orten. Tillgänglighet är anpassad efter våra kunders önskemål på respektive avdelning. Förutom att besöka oss kan du ringa, e-post eller boka online.

Resehuset i Jönköping AB
Barnarpsgatan 23
Box 694
551 19 Jönköping

Org nr: 556173-5126
B-giro: 969-6691
VatNr: SE556173512601
Styrelsens säte: Jönköping