Res till Amerika med Swansons

Vi hjälper dig att hitta rätt resa för just dig. Flera av våra säljare har varit i USA och kan dela med sig av sina egna erfarenheter. Vi samarbetar mycket med den största och bästa arrangören, Swanson´s.m_rundresor-i-amerika

Rundresor

På rundresor får man en bättre helhetsbild, samtidigt som det är ett mycket effektivt sätt att resa. Allt är klart, man behöver aldrig fundera på var man ska bo, inte ägna tid åt att söka hotell och kanske misslyckas med valet, inte fundera på hur man tar sig till och från flygplatserna, om det finns sevärdheter etc. Allt är klart men ändå, och kanske just därför, finns det tid och möjlighet att själv utforska vidare.

Dessutom finns ju svensk färdledning, inte bara som en fördel för att man kanske inte behärskar språket utan färdledaren vet också vilka sevärdheter som finns.

Startpaket

Den kanske viktigaste anledningen till att köpa ett komplett startpaket är den trygghet det innebär att bli mött av en färdledare. Dessutom ingår transporten till hotellet. I New York och San Francisco är dessutom guiden svensk och det ingår också en sightseeing med svensk guide.

Bokar ni ett komplett startpaket till Nordamerika kan vi erbjuda en unik service. Ni har möjlighet att kontakta svensk färdledare i Amerika om problem skulle uppstå. Servicen finns i hela Amerika året runt förutom i augusti månad.

Vi erbjuder kompletta start-, weekend- och veckopaket till New York (torsdagar året om) och San Francisco (utvalda datum).


Extra trygghet, svensk telefonservice.
Ni har möjlighet att kontakta svensk färdledare i Amerika om problem skulle uppstå. Servicen finns i hela Amerika året runt förutom i augusti månad. Servicen finns för alla som köpt ett arrangemang av Swanson’s som inkluderar flyg och minst fyra hotellnätter.

Weekendpaket

m_bra_att_veta_karta-usa

Kan man verkligen resa till Amerika över en helg? Blir man inte uttröttad? Faktum är att man hinner med nästan lika mycket på en långhelg som på en vecka eftersom man orkar hålla ett högt tempo.

Man är inte borta så länge att man behöver känna av tidsskillnaden. Tack vare att man reser med tiden landar man samma eftermiddag som man reste och när man kommer fram är det bara att kasta sig över alla sevärdheter, muséer, restauranger, underhållning, shopping med mera.

Våra weekendpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong.

Kryssning

Kryssningar är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en nästan lyxig känsla, samtidigt som man utan stress besöker flera olika miljöer. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser, och detta utan att behöva packa upp och packa ner, hotellrummet flyter ju med. Alla måltider från tidiga frukosten till sena midnattsbuffén ingår i kryssningspriset. Du väljer själv om du vill ha en festmåltid med fem rätter varje kväll eller någonting lättare.

Västindien och Hawaii är härliga och populära kryssningsdestinationer men glöm inte bort att man också kan kryssa på många andra spännande ställen, till exempel i Sydamerika, Alaska och Kanada. Vi har också kryssningar som utgår från New York.

På egen hand

Många vill resa på egen hand och USA är sannolikt ett av de mest lättillgängliga länderna. Det är mycket lätt att ta sig fram, kommunikationerna är utmärkta, det finns gott om hotell och motell, mängder av matställen, fantastiska sevärdheter och amerikanerna är ett mycket vänligt och tillmötesgående folk.

Kombinera paket med egen resplan

Det är givetvis mycket fördelaktigt att deltaga i en redan
arrangerad resa, men med Swanson’s kan ni kombinera båda resesätten. Börja gärna er resa med ett startpaket eller något av våra andra arrangemang. Till och med våra största rundresor kan förlängas för fortsatt resa på egen hand.

Det finns mycket som är måsten när man skall resa till USA, men alla har vi säkert några drömmål som måste få plats i resrutten. Fördelen med att resa på egen hand är förstås att man själv kan planera resan. Det är också mycket roligt att lägga upp sin egen resa, men för att få bästa kombinationen av flyg, bil och hotell måste man få kvalificerad hjälp.

Med all information som finns i Swanson´s katalog och prislista bör ni komma en god bit på vägen. Sedan kan ni vända er till Resehusets duktiga säljare för att få ytterligare hjälp med både planering och bokning.

Lämna ett svar